phone 3-20110811154955-000 091 309 5052  phone 3-20110811154955-000 01 / 309 6918 

              NOVO! Besplatni info telefon  0800 94 25

                D r a š k o v i ć e v a  5 ,   Z a g r e b

Like Facebook Autoškola trend   

O nama

autoskola trend logo

U moderno opremljenom prostoru , u najužem centru grada, u Draškovićevoj 5, smjestila se Autoškola Trend.Tu će Vas dočekati ljubazno osoblje te stručan i vrhunski obučen tim predavača i instruktora, koji će Vam svojom strpljivošću i profesionalnim pristupom prenijeti potrebno znanje kako biste postali dobar i siguran vozač.

Naš cilj je Vaše zadovoljstvo, dobra priprema, izvrsno poznavanje prometnih propisa i pravila, sigurno upravljanje vozilom, i na kraju, naravno, odličan uspjeh na završnom ispitu! A sve to u ugodnom ambijentu, i u dobrom društvu!

 

 • Autoškola Trend je jedna od najstarijih autoškola u Zagrebu, osnovana na zagrebačkoj Trešnjevci.

  Više...
 • Jednostavno-želimo da Vam vožnja bude u malom prstu!

  Više...
 • Nudimo najkvalitetniju uslugu po garantirano najpovoljnijoj cijeni u gradu!

  Više...
 • Uključite se i postanite naš polaznik. Kako?

  Više...

Ponosni smo na našu dugogodišnju tradiciju kvalitete u obuci novih vozaca. Do sada smo osposobili na stotine vozaca pocetnika. I nastavljamo dalje još jacim tempom. U svojim dosadašnjim godinama profilirali smo se kao autoškola koja brine o svakom svom polazniku sa jednakim žarom. A svakim danom postajemo sve bolji!

Cilj nam je stvoriti dobre i sigurne vozače, dakle, pripremiti Vas na uvjete vožnje koji Vas očekuju jednog dana kada budete sami na cesti.

Profesionalci smo u poučavanju teorije i prakse (vožnje) i imamo visoku prolaznost polaznika na svim ispitima. Nastavu iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila održavamo po izuzetno visokim edukacijskim standardima svakim danom u jutarnjim ili večernjim terminima. Spremni smo prilagoditi se Vašem slobodnom vremenu.Strpljivošću i profesionalnim pristupom naš tim prenijeti će Vam potrebno znanje kako biste postali dobar vozač i na što efikasniji način svladali proces dobivanja vozačke dozvole.

Jednostavno-nazovite nas, FACEBOOKnite nas, kliknite Online prijava. Ili pošaljite SMS da mi nazovemo Vas. Ili jednostavno dođite u Draškovićevu 5 (svaki dan od 08.00-20.00)

ZAŠTO ODABRATI NAŠU ŠKOLU?
Autoškola Trend garantira najniže zakonom propisane cijene! I ne samo to. Imamo fleksibilne termine predavanja. Veliki izbor vozila. Imamo kvalitetne predavače i instruktore vožnje. I važan nam je svaki, baš svaki kandidat!

MISIJA:
Učimo ljude svih dobi i sposobnosti da voze, s posebnim naglaskom na sigurnu vožnju. Ključni element našeg programa osposobljavanja temelji se na usvajanju sigurne vozačke vještine za cijeli život. Svojim polaznicima želimo usaditi sposobnost da donose odluke koje ce osigurati njihovu vlastitu i sigurnost svih drugih sudionika u prometu. To je naša misija kojoj neprestano težimo. Zadovoljni smo tek onda kada vidite svoj napredak i kada osjetite da je on proizašao iz zajedničkog truda.

VIZIJA:
Želimo biti prepoznatljivi po svojoj kvaliteti i izvanrednim rezultatima u osposobljavanju mladih vozača. Želimo zadobiti povjerenje naših klijenata i održati se pomoću vrijedne usmene preporuke koju smo prethodno zaslužili.

NAŠ PRISTUP:
Iz svakog polaznika želimo izvući njegov puni potencijal. Pružamo personaliziranu poduku i neumorno radimo kako bismo svakom polazniku pomogli da kao vozač dostigne svoj puni potencijal. Naši instruktori razumiju da je učenje vožnje zahtjevan proces i pomažu Vam svladati pravila ceste kako biste postali siguran vozač.